mencetuskan REVOLUSI MALAYA

Mar 21, 2011

liwat dan liwat lagi..


Diambang pilihanraya umum negeri Sarawak kita digegar pula dengan satu lagi kontroversi. Sekali lagi sasarannya adalah Datuk Seri Anwar Ibrahim. Belum pun selesai perbicaraan kes liwatnya di mahkamah kini terbit pula kisah baru.

Dan sebagaimana biasa yang melonjak dan menari adalah media arus perdana.

Sudah pastilah kiranya kredibiliti Anwar dapat diserang, dirobek dan dipertikaikan maka Pakatan Rakyat akan terkena bahangnya. Kalau tak dapat ditewaskan cara demokrasi berpilihanraya, apa sahaja cara yang dapat dicapai akan dicapai asal sahaja PR dapat dikuburkan.

Samada Anwar atau tidak yang beraksi dalam video lucah itu yang pastinya penayangannya semalam kepada wakil media arus perdana dan alternative di Carcosa adalah suatu kesalahan. Menontonkan video lucah, salah, kenapa si Datuk “T” tak ditahan polis?

Sejak bila pula Malaysia berbangga dengan aksi dan politik murahan seperti ini sehingga mengendurkan undang-undang dan peraturan semata-mata kerana mahu membunuh karier politik seseorang.

Anwar telah mengeluarkan kenyataan. Lelaki itu bukan beliau, alibinya berada bersama keluarga siap update facebook dan ber “tweet” di waktu kononnya beliau beraksi dalam video itu.

Si Datuk “T” bagaimana? Dalam hal ini siapakah yang perlu diperlindungi?

Kalau ada kesalahan ekoran pendedahan video itu, siasat dan seret mereka yang terlibat ke pengadilan, tetapi yang nyatanya kesalahan yang dilakukan semalam adalah menontonkan video lucah pada orang awam. Seret Datuk “T”, pengurusan Carcosa dan semua yang terbabit semalam.

Semakin keruh dan kotor politik Malaysia................

http://n32.blogspot.com/

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

politik malaysia sgt macam2.

:(

Mie Kickdefella said...

sper yg bt trok??
b0d0h pnyer keraajaan!

khairul said...

kita kasi bungkus itu UMNGOK dlm PRU13 !!

Mie Kickdefella said...

bgk0s dan hncur!
hahaha

miss fatihah said...

politik..mmg kootor

Mie Kickdefella said...

dikotorkn oleh politikus2 yg bangsat..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...